Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ei toista tilaisuutta
Isbn: 978-87-2711-242-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare: Johanna Kokko
Length: 8 timmar 50 minuter

Ljudbok

Ei toista tilaisuutta

Toinen osa James Pattersonin myydyintä trillerisarjaa neljän naisen murhakerhosta. Pulssia nostattavaa kirjaa on mahdoton laskea käsistään!

11-vuotias kuorotyttö tapetaan ammuskelussa kirkon edessä San Franciscossa. Ainoa komisario Lindsay Boxerin löytämä johtolanka on tarra kaksipäisestä leijonasta pakoauton kyljessä. Toimittaja Cindy Thomas puolestaan tutkii aiempaa kuolemantapausta, jossa nainen löydettiin kellaristaan hirtettynä. Kun kellarista löytyy samanlainen leijonan kuva, tajuavat naiset olevansa tekemisissä ennalta-arvaamattoman sarjamurhaajan kanssa. Naisten murhakerhon on aika kokoontua jälleen.

Vihjeet tuntuvat johdattavan suoraan San Franciscon poliisin sisäpiiriin. Kun Lindsay ystävineen pääsee murhaajan jäljille, huomaavat he joutuneensa itse tappajan kohteiksi. Heidän on toimittava nopeasti, ennen kuin yhdestä heistä tulee seuraava uhri.

Ei toista tilaisuutta jatkaa James Pattersonin nopeatempoista rikossarjaa, jossa neljä naista ratkoo yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa. Useat sarjan kirjoista ovat olleet New York Times Bestseller-listalla, ja sarjasta on tehty myös tv-sarja Naisten murhakerho.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone