Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rakkaus sotkee suunnitelmat
Isbn: 978-87-2840-695-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2023

E-bok

Rakkaus sotkee suunnitelmat

Hurmaava rakkaustarina antikvariaatin omistajan lemmenseikkailuista.

Satumarja on nuori nainen, joka on työskennellyt pitkään kirjastossa. Nyt kirjastotyö saa jäädä kuitenkin taakse – Satumarja aikoo nimittäin perustaa divarin yhdessä tätinsä Emman kanssa. Mutta onko idea liian rohkea? Saavatko ystävykset firman kannattamaan?

Satumarja ei arvaa, että suuret elämänmuutokset seuraavat usein toisiaan. Satumarjan ja Emman elämään astelee nimittäin kerralla useampikin komea mies. Mutta miten rakkaus mahtaa vaikuttaa Satumarjan ja Emman liikeideaan?

Rakkaus sotkee suunnitelmat on ihastuttava romanttinen kertomus rakastetulta viihdekirjailijalta Tuija Lehtiseltä. Amorin nuolet lentävät hersyvällä huumorilla varustetussa tarinassa.



Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Työpaikkaromansseja, jyrkkiä uraportaita ja pakan sekoittavaa rakkautta. Unelmia ja uranaisia -kirjat ovat ihanan viihdyttäviä rakkaustarinoita työelämän liepeiltä. Kirjojen tarinat ovat itsenäisiä ja ne voidaan lukea vapaassa järjestyksessä.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone