Jump to content
Cover for Rakkaus sotkee suunnitelmat
Isbn: 978-87-2840-695-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: October 2023

E-book

Rakkaus sotkee suunnitelmat

Hurmaava rakkaustarina antikvariaatin omistajan lemmenseikkailuista.

Satumarja on nuori nainen, joka on työskennellyt pitkään kirjastossa. Nyt kirjastotyö saa jäädä kuitenkin taakse – Satumarja aikoo nimittäin perustaa divarin yhdessä tätinsä Emman kanssa. Mutta onko idea liian rohkea? Saavatko ystävykset firman kannattamaan?

Satumarja ei arvaa, että suuret elämänmuutokset seuraavat usein toisiaan. Satumarjan ja Emman elämään astelee nimittäin kerralla useampikin komea mies. Mutta miten rakkaus mahtaa vaikuttaa Satumarjan ja Emman liikeideaan?

Rakkaus sotkee suunnitelmat on ihastuttava romanttinen kertomus rakastetulta viihdekirjailijalta Tuija Lehtiseltä. Amorin nuolet lentävät hersyvällä huumorilla varustetussa tarinassa.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Työpaikkaromansseja, jyrkkiä uraportaita ja pakan sekoittavaa rakkautta. Unelmia ja uranaisia -kirjat ovat ihanan viihdyttäviä rakkaustarinoita työelämän liepeiltä. Kirjojen tarinat ovat itsenäisiä ja ne voidaan lukea vapaassa järjestyksessä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone