Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jack ja Jill
Isbn: 978-87-2705-074-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: augusti 2023
Uppläsare: Antti Jaakola
Length: 12 timmar 29 minuter

Ljudbok

Jack ja Jill

Peli on alkanut.

Rikostutkija ja psykologi Alex Crossin aamu alkaa painajaismaisesti. Vain parin korttelin päässä kuusivuotias tyttö on surmattu ja jätetty koulun portaille – saman koulun, jota Crossin oma poika käy.

Samaan aikaan kaupungin paremmalla puolen mielipiteitä jakanut senaattori Daniel Fitzpatrick löydetään teloitettuna omasta sängystään. Ainoa vihje rikospaikalla on salaperäinen viesti, jonka on allekirjoittanut nimipari "Jack ja Jill". Viesti kertoo, että he ovat vasta aloittaneet…

FBI pyytää Alex Crossin apua senaattorin murhan selvittämisessä. Voiko kahden täysin erilaisen tapauksen välillä olla jokin yhteys? Samalla kun Cross yrittää kuumeisesti selvittää rikosta, murhaajat iskevät uudestaan. Ja uudestaan. Kukaan Washingtonissa ei ole enää turvassa.

Jack ja Jill on rikostutkija Alex Crossista kertovan koukuttavan rikossarjan kolmas osa.



Yhdysvaltalainen James Patterson (s. 1947) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone