Jump to content
Cover for Paatuneet
Isbn: 978-87-2709-264-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: July 2023
Narrator: Panu Vauhkonen
Length: 5 hours 50 minutes

Audiobook

Paatuneet

Pystyykö päälliköksi noussut Pesonen pysymään erossa kenttätutkimuksista?

Kun johtaja Nyrönen hyllytetään ja komisario Pesonen ottaa vastaan hänen pestinsä rikososaston päällikkönä, mikään ei ole ennallaan. Kenttätyöt ovat muisto vain, kun Pesonen joutuu totuttelemaan toimistoon ja seuraamaan Oljemarkin tutkimuksia etäältä. Täysin Pesonen ei kuitenkaan malta pitää näppejään erossa tämänkertaisesta, kiehtovasta arvoituksesta. Vanhan työparin välit kiristyvät, ja lopulta tapahtuu pahin mahdollinen. Onko kaikki Pesosen syytä?

Kuinka kentillä ikänsä liikkuneelta Pesoselta taittuvat päällikön hommat? Neljännessä Pesos-dekkarissa käsitellään myös syyllisyyden raskasta painoa.Risto Juhani (1934-2013) oli suomalainen taiteilija, teatteriohjaaja sekä erityisesti rikoskirjallisuuteen erikoistunut kirjailija. Juhanin tunnetuimpiin teoksiin kuuluu kuusiosainen rikoskomisario Pesosen tutkimuksia seuraava dekkarisarja.

Kiitetty kotimainen dekkarisarja seuraa komisario Paavo Iisakki Pesosen tutkimuksia. Pesonen on omaperäinen pohdiskelija, jolla on erityinen taito vaistota epäiltyjen todelliset tunteet. Pesosen työparina toimii suomenruotsalainen rikoskonstaapeli Gunnar Oljemark.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone