Jump to content
Cover for M-ryhmä - Vakka kantensa valitsee
Isbn: 978-91-8054-593-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: July 2023
Narrator: Karoliina Kudjoi
Length: 6 hours 35 minutes

Audiobook

M-ryhmä - Vakka kantensa valitsee

Nora Feller on lähtenyt M-ryhmästä lopullisesti ja katkaissut välinsä Charlotte Victorinin kanssa. Malmössa hän toivoo voivansa aloittaa alusta niin yksityiselämässään kuin ammatillisestikin. Nora saakin tutkittavakseen korkean profiilin murhatapauksen, mutta jutussa on jotakin, mikä ei täsmää; Noralla on aavemainen tunne, että joku ohjailee tapahtumia kulissien takana. Saatuaan kuulla, että M-ryhmä ottaa tutkinnan haltuunsa, Nora alkaa penkoa juttua vastoin esimiehensä käskyä. Charlotte ei kuitenkaan aio katsella sivusta, kun Nora sabotoi hänen työtään. Charlotte tietää Norasta jotakin, joka voi tuhota Noran lopullisesti, ja on valmis käyttämään kaikkia keinoja saadakseen haluamansa.

M-ryhmä –Vakka kantensa valitsee on viides, itsenäinen osa erikoisyksikkö M-ryhmästä kertovassa tummanpuhuvassa sarjassa.

Christina Larsson asuu Göteborgissa Ruotsissa ja kirjoittaa tiheätempoisia dekkareita, joissa nousevat raadollisella tavalla esiin tämän päivän pohjoismaisen yhteiskunnan kipukohdat. Sarjan viidennessä osassa Larsson yhdistää voimansa Aallonmurtajat ja December-sarjoista tunnetun, arvostetun jännityskirjailija Caroline Grimwalkerin kanssa


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone