Jump to content
Cover for Levä
Isbn: 978-91-8054-487-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2023
Length: 13 hours 36 minutes

Audiobook

Levä

Kesäinen paratiisi muuttuu painajaiseksi

Fredrik Broman, vastikään Tukholmasta maaseudulle perheineen muuttanut poliisi, viettää ensimmäistä kesäänsä Gotlannissa. Myöhään eräänä iltana hän saa puhelun iäkkäältä mieheltä, joka valittaa rannalle väärin pysäköidystä Volvosta. Autosta uhkuu kuulemma myös outo haju, joka muistuttaa aivan kuin lietettä tai mädäntynyttä merilevää.

Vastahakoisesti Fredrik menee tarkastamaan tilanteen, ja vanhuksen kertoma osoittautuu todeksi. Nopea vilkaisu auton katolla olevaan kuljetusboksiin paljastaa todellisuuden koko karmivuudessaan: laatikossa on silvottu ruumis. Kuollut mies, joka on muistuttaa enemmän teurastettua eläintä kuin ihmistä.

Alkaa kuumeinen tutkinta raa'an tappajan löytämiseksi. Iltapäivälehtien otsikot kutsuvat jo Gotlannin kesäparatiisia "kauhun saareksi". Fredrikin ja hänen perheensä unelma rauhallisesta elämästä maaseudulla muuttuu painajaiseksi, kun he tajuavat, että kukaan ei ole turvassa.

Useat arvostelijat ovat kutsuneet Håkan Östlundhia Gotlannin rikoskirjallisuuden kuninkaaksi. Levä on Fredrik Bromanista ja tämän poliisikollegoista kertovan sarjan ensimmäinen osa.Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone