Jump to content
Cover for Kun yö koittaa
Isbn: 978-91-8034-850-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2023
Narrator: Sanni Haahdenmaa
Length: 5 hours 13 minutes

Audiobook

Kun yö koittaa

Ruuhkavuosia, ystävyyttä ja elämän suuria kysymyksiä

Johanna Seger viettää kiireen täyttämää elämää. Hotelli, jota hän pyörittää yhdessä ystävänsä Nina Beckerin kanssa, vie suuren osan hänen ajastaan, ja hän kärsii jatkuvasti huonosta omatunnosta, koska aikaa ei riitä tarpeeksi hänen kolmevuotiaalle pojalleen. Samaan aikaan Nina ja hänen kumppaninsa toivovat saavansa lapsen, eikä Ninan äiti, joka on haalinut käsiinsä jokaisen vauvanvaatteen ja -varusteen 70-luvulta lähtien, auta lainkaan asiaa.

Kun "Lord Cosmos" ja hänen roolipeliseurueensa saapuvat vierailulle ystävysten majataloon, Nina ja Johanna ovat alkuun vain huvittuneita tapauksesta. Hotellin suorapuheinen talonmies Klarne Karlsson sattuu kuitenkin paikalle, kun yksi vieraista itkee vuolaasti ja hän aistii, ettei kaikki ole niin kuin pitäisi. Mitä nämä ihmiset itse asiassa tekevät Hallvetessa ja miksi heillä ei ole juuri lainkaan matkatavaroita mukanaan?

Kun yö koittaa on Hallavik-sarjan neljäs itsenäinen osa, jossa kuvataan ystävyyttä, vanhemmuutta, uraa ja elämänvalintoja suurella sydämellä –hersyvää huumoria unohtamatta. Ruotsalainen Sara H. Olsson on työskennellyt kustantajana ja kustannustoimittajana, mutta on nykyisin päätoiminen kirjailija. Hänen romaaniensa henkilöhahmot ovat hauskoja, mutta myös hurmaavan rosoisia ja aitoja.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone