Jump to content
Cover for Kartano ja kolme morsianta
Isbn: 978-87-2840-759-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: June 2023

E-book

Kartano ja kolme morsianta

Kartanoromantiikkaa 1870-luvun Suomesta.

Koivumäen kartanon Henrik-isäntä on kuollut ja testamentannut koko omaisuutensa pojalleen. Häkellyttävän testamentista tekee se, ettei Henrik ole tavannut pikkukylän piian kanssa saamaansa Eeli-poikaa sitten tämän syntymän. Komea ja villi Eeli on kasvanut äitinsä kotikylässä koko elämänsä, kuvitellen isänsä unohtaneen hänet tyystin, ja uutinen kartanon herruudesta tulee hänelle täytenä yllätyksenä.

Henrikin sisar, leskikenraalitar de Greer tyttärineen, ei todellakaan aio noin vain hyväksyä raisua maalaispoikaa kotinsa uudeksi isännäksi. Vähitellen mökin Eelistä kuitenkin sukeutuu herraskainen Elias, ja kauniit serkut alkavat kilvan tavoitella hänen suosiotaan. Sitten kartanoon saapuu kuitenkin Eelin kotikylästä pappilan sinisilmäinen Ulla...

Kartano ja kolme morsianta on sykähdyttävä rakkaustarina, joka vie 1800-luvun Suomen maaseudulle ja kartanoihin. Tarina on julkaistu alun perin nimimerkillä Minna Skog.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone