Jump to content
Cover for Peilipallo
Isbn: 978-87-2702-991-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2023

E-book

Peilipallo

Arska palkataan tutkimaan uutta murhaa – ennen kuin se tapahtuu.

Arenan talossa 70 vuotta asunut 90-vuotias hammaslääkäri Koski-Silppola pyytää Arskaa selvittämään murhan – omansa. Perinnön tavoittelijat ovat käyneet kärsimättömiksi, ja rouva Koski-Silppola – tuttujen kesken Lissu – on varma, ettei tule kokemaan luonnollista kuolemaa. Mutta kuka mahdollisista perinnönsaajista on kyseessä? Onko tulevan murhan tekijä sisarentytär, joka on vallannut rouvan Espanjan kodin? Onko joku tehnyt omia lisäyksiään testamenttiin?

Arskan mielestä Lissu on vainoharhainen ja siirtymässä pian tuonpuoleiseen ilman rikoksiakin. Naapureita tulee kuitenkin auttaa, joten Arska ryhtyy kaivelemaan johtolankoja. Vaikka rakkaudessa Viktorin kanssa on ryppyjä, kaksikko tarttuu yhdessä toimeen. Lissu kutsuu parin karaoketansseille Högsåran huvilaan, kesäpaikkaansa saaristossa. Illan pimetessä ihmisten tanssijalkoja alkaa vipattaa, mutta yksi juhlijoista ei herää enää koskaan. Suvun salaisuudet osoittautuvat odotettua monimutkaisemmiksi, mutta Arska ja Viktor ottavat haasteen vastaan.Marja Björk on lieksalaissyntyinen kirjailija, joka tunnetaan vahvoista aiheistaan. Björk on palkittu Nuori Aleksis -palkinnolla vuonna 2014.

Ronski, Pohjois-Karjalasta Helsingin Kallioon muuttanut kokki Arska tutkii rikoksia vapaa-ajallaan viihtyisässä rikossarjassa.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone