Jump to content
Cover for Prinssi Charles: Ikuinen kruununprinssi
Isbn: 978-91-8054-459-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: May 2023
Narrator: Johanna Kokko
Length: 1 hour 10 minutes

Audiobook

Prinssi Charles: Ikuinen kruununprinssi

Charles syntyi kruununprinssiksi, mutta tuo rooli ei aina ollut hänelle helppo tai luonteva. Lapsena hän oli herkkä ja ujo, ja monimutkainen suhde ankaraan ja poissaolevaan isään, prinssi Philipiin, varjosti lapsuutta. Myöhemmin Charlesista kasvoi tavoiteltu poikamies, mutta kuningattareksi kelpaavaa vaimoa oli hankala löytää. Nuori Diana Spencer tuntui sopivan muottiin, mutta avioliitosta muodostui onneton. Asiaa ei auttanut se, että Charles haikaili edelleen nuoruudenrakkautensa, Camilla Parker Bowlesin, perään…

Englannin kuninkaalliset- audiosarjassa käydään läpi Englannin kuninkaallisen perheen henkilöitä ja heidän elämänvaiheitaan faktalla ja fiktiolla leikitellen. Sarja tarkastelee monarkkiperheen historiaa viimeisen sadan vuoden ajalta skandaaleja ja salaisuuksia säästelemättä. IKUINEN KRUUNUNPRINSSI kertoo prinssi Charlesin elämästä omien toiveiden ja velvollisuuksien ristitulessa. Hyppää mukaan kuuluisan kuningasperheen jännittäviin elämänkohtaloihin!

Sarjan on kirjoittanut ja tuottanut suoraan audiosarjaksi RAKKERPAK PRODUCTIONS Word Audio Publishing Internationalille.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone