Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Karkurit
Isbn: 978-87-2702-987-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Karkurit

Romanttinen tarina jälleennäkemisestä, vaikeista päätöksistä ja salaperäisistä jalokivistä.

Liisa aloittaa työt nousukiidossa olevassa design-yrityksessä ja jättää taakseen tutut ja arkiset maisemat ja ihmiset. Tai niin hän ainakin luulee, kunnes törmää uuden työnantajansa miesystävään – oman lukioaikaisen poikaystävänsä isoveljeen! Ei siinä vielä mitään, mutta Liisan mielessä on edelleen lämmin muisto siitä, miten hän ja Santeri suutelivat rannalla auringonlaskun aikaan vuosikausia sitten.

Jälleennäkemisen aiheuttamasta hämmästyksestä toivuttuaan Liisa keskittyy töihin ja yrittää olla ajattelematta, kuinka vanha suola janottaa. Mutta kun design-yrityksen tiloihin, keskelle-ei-mitään, tuodaan lasti upeita afrikkalaisia timantteja, hänen epäilyksensä heräävät. Mitä niin arvokas lähetys tekee suomalaisen pikkukylän maisemissa? Onko Liisan pomo sotkeutunut johonkin rikolliseen? Entä miten Liisa onnistuu timanttiasian selvittämään, kun hänen tunteensakaan eivät ole pysyä aisoissa?



Nimimerkki Sara Storm kirjoittaa viihteellisiä, romanttisia rakkaustarinoita, jotka ovat saaneet vankan lukijakunnan. Ammatiltaan hän on freelance-toimittaja.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone