Jump to content
Cover for En luovu sinusta!
Isbn: 978-87-2704-403-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2023
Narrator: Netta Herranen
Length: 2 hours 39 minutes

Audiobook

En luovu sinusta!

Rakkautta sairaalamaailmassa!

Penelope Elston on lääketieteen opiskelija ja miltei valmis lääkäri, joka on omistautunut alalleen täydellä sydämellä. Työ Mayerin Keskussairaalassa tarjoaa haasteita ja tiukkoja tilanteita. Nyt Penelope on kuitenkin jännittynyt – hänen pitäisi viikonloppuna tavata poikaystävänsä Kennethin sukulaiset ensimmäistä kertaa. Penelopen ahdistusta ei yhtään auta ylimielinen lääkäri Darcy Stuart, joka saa Penelopen lähes kihisemään raivosta. Tunteet ovat kuitenkin monimutkainen asia. Pian Penelopen rakkauselämä on täysin sekaisin – ketä hän lopulta rakastaakaan?

En luovu sinusta on Tuija Lehtisen ihastuttava rakkauskertomus täynnä odottamattomia käänteitä.Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone