Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Annikki Nissinen selvittää murhan
Isbn: 978-87-2705-000-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2023
Uppläsare: Jaana Saarinen
Length: 8 timmar 1 minut

Ljudbok

Annikki Nissinen selvittää murhan

Lämpöinen huumori sävyttää tarmokkaita murhatutkimuksia

Annikki Nissinen on aivan tavallinen kalatiskillä työskentelevä keski-ikäinen rouva, kunnes hän eräänä päivänä reippaalla sauvakävelyllä näkee jotain kauhistuttavaa. Henkilöautossa on ruumis! Kuristettu mies, joku, joka on kohdannut kuolemansa liian aikaisin ja selvästikin rikollisissa käsissä. Annikki soittaa poliisit paikalle, mutta ei unohda rikosta, päinvastoin – rikoksen uutisoinnin seuraamisesta tulee Annikille päähänpinttymä. Ja kun poliisien saamattomuus ja väärät päätelmät saavat tämän television rikossarjoista oppia ottaneen rouvan ärsyyntymään, tarttuu hän itse toimeen.

Annikin onneksi paljastuu, että naapurin Helmi, inkeriläinen paluumuuttaja, työskentelee murhatun miehen työpaikalla siivoojana. Annikki ja Helmi yhdistävät voimansa, eikä aikaakaan, kun heidän vilkkaan mielikuvituksen värittämät tutkimuksensa alkavat tuottaa tulosta...

Hurmaava ja lämminhenkinen rikosromaani sisältää aimo annoksen omaperäisyyttä ja keski-ikäisten naisten elämänviisautta.



Tiina Forsman on helsinkiläinen valtiotieteiden maisteri, joka työskentelee asiantuntijatehtävissä tieteen, tutkimuksen ja rahoituksen alalla. Annikki Nissinen selvittää murhan on hänen esikoisteoksensa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone