Jump to content
Cover for Muumien seikkailut 2
Isbn: 978-87-2846-084-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: March 2023
Narrator: Erja Manto
Length: 46 minutes

Audiobook

Muumien seikkailut 2

Muumiperhe ystävineen suuntaa kohti huimia seikkailuja!

Muumipeikko on innokas oppimaan uusia asioita ystävyydestä, jakamisesta ja rohkeudesta. Kevään ensimmäisenä lämpimänä päivänä Muumipeikko hukkaa arvokkaan kaukoputken. Hänen on saatava se takaisin ennen kuin on liian myöhäistä! Toisessa seikkailussa Muumipeikko, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Nipsu lähtevät yhdessä etsimään Yksinäisten Saarelta simpukoita, joista voi kuulla meren laulun. Kokoelman kolmannessa tarinassa Muumipeikko löytää upean aarteen: keskiyön kuun värisen helmen.

Tule mukaan Muumilaaksoon ja koe jännittäviä ja opettavaisia seikkailuja sen asukkaiden seurassa!Tove Janssonin taianomaisella Muumimaailmalla on kyky herättää niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitus. Vuonna 1945 luotua Muumiperhettä ystävineen rakastetaan kaikkialla maailmassa. Muumit seikkailevat yli 35 eri kielellä kirjoissa, sarjakuvissa ja televisiosarjoissa. Tove Janssonin ainutlaatuinen, miltei myyttinen fantasiamaailma on voittanut useita kirjallisuuspalkintoja kuten Hans Christian Andersen -palkinnon ja Selma Lagerlöfin palkinnon sekä monia muita.

Tule mukaan rauhallisen ja ajattoman Muumilaakson elämään, jossa Muumipeikko, Muumipappa ja Muumimamma kokevat lukemattomia upeita seikkailuja yhdessä ystäviensä Niiskuneidin, Niiskun, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen, rouva Vilijonkan ja muiden kanssa. Mihin kiehtovaan paikkaan matka mahtaakaan seuraavaksi johtaa, ja millaisia satumaisia olentoja Muumipeikko ystävineen kohtaa matkalla?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone