Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Muista Flebasta
Isbn: 978-95-2364-346-8
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Muista Flebasta

Mustalla huumorilla höystetty salamannopea, nerokkaasti sommiteltu ja psykologisesti oivaltava maailma

Koko galaksi kävi sotaa. Miljardit olivat jo kuolleet ja miljardeja tulisi vielä kuolemaan. Kuita, planeettoja ja tähtiä tultaisiin tuhoamaan tunteilematta ja sattumanvaraisesti. Idiriläiset taistelivat uskonsa puolesta, Kulttuuri oikeuttaakseen olemassaolonsa. Kyse oli periaatteista. Antautuminen ei tullut kysymykseen.

Keskellä kosmista taistelua oli käynnissä yksityinen ristiretki. Syvällä kuivan ja karun maailman, kuolevaisilta suljetun kuolleiden planeetan uumenissa ja labyrintin kätköissä piileskeli uuden sukupolven mieli. Sekä Kulttuuri että idiriläiset halusivat sen itselleen. Horza oli muuttuja ja hänen seurueensa joukko epäluotettavia palkkasotureita, ihmisiä ja koneita. Heidän kohtalonsa olisi löytää mieli ja samalla kohdata oma tuhonsa.

Muista Flebasta on tyrmäävän vahva ja mielikuvituksellinen avaruusooppera, jonka mittakaava ylittää inhimillisen käsityskyvyn. Se on ensimmäinen Iain M. Banksin Kulttuurista kertova kirja. Kauan kaivatun uusintapainoksen tarkistetun suomennoksen on laatinut Ville Keynäs.

Iain Banks (1954–2013) oli skotlantilainen kirjailija. Erityisen tunnettu Banks on Kulttuuri-sarjastaan.

”Fantastista mielikuvituksen loistavaa kirjoa, vauhdikkaita tapahtumia ja avaruusoopperan raikuvia sointuja. – Taikakirjaimet

”Yksi vuosikymmenen häikäisevimmistä ja pisimmälle viedyistä avaruusseikkailuista.” – Chicago Sun Times

” Banks on ilmiö!” – William Gibson



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone