Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Maa jota ei ole
Isbn: 978-95-2388-140-2
Förlag: Siltala
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Karoliina Niskanen
Length: 9 timmar 6 minuter

Ljudbok

Maa jota ei ole

Freddy Henriksson matkustaa ystävänsä Harrietin kanssa Berliiniin, jossa kansallissosialismi on alkanut nostaa päätään. Freddyn tarkoituksena on saattaa Harriet tohtori Hirschfeldin instituuttiin, jossa moni omassa ruumiissaan vierautta tuntenut on saanut apua.

Ennen instituutissa vierailua Harriet livahtaa vapaamieliseen Berliinin yöhön ja antautuu Sir Williamin, tunnetun ja vaarallisen oloisen brittiaatelisen, viettelemäksi. Seuraavana päivänä Harrietia epäillään murhasta.

Freddy etsii keinoa auttaa rakasta ystäväänsä viehkeän uuden tuttavansa, vuokraemäntänsä Vivecan, avulla. Pariskunnan tutkimukset johdattavat heidät yökerhoista, joissa muun maailman hylkimät yksilöt löytävät toisensa, aina uuden murhan äärelle.

Miten Sir Williamin saamat kiristyskirjeet liittyvät kuvioon? Entä mitä kansallissosialisteilla on asian kanssa tekemistä?

Iloinen ja avarakatseinen 1920-luku on päättymässä.

Maa jota ei ole on tyylipuhdas queer- ja cosy crime -dekkari sekä itsenäinen jatko-osa vuonna 2021 ilmestyneelle Vierge Modernelle, jossa lukija jo tapasi Freddyn ja Harrietin. Uusi kirja sijoittuu aikaan ennen Vierge Modernen tapahtumia.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone