Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kohtalokas kierros
Isbn: 978-95-2375-558-1
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Martti Ranin
Length: 8 timmar 55 minuter

Ljudbok

Kohtalokas kierros

Tyttöjen piti vain jakaa sanomalehtiä. He päätyivät niiden otsikoihin.

Kohtalokas kierros aloittaa Norwichiin sijoittuvan DCI Kett -dekkarisarjan, jossa rikosylikomisario Kett selvittää rikoksia yrittäen samalla selvitä perhettään kohdanneesta tragediasta.

Rikosylikomisario Robert Kettin eteen on osunut vain yksi tapaus, jota hän ei ole pystynyt selvittämään. Hänen oman vaimonsa katoaminen.

Murtunut Kett jättää työnsä Suur-Lontoon poliisissa ja muuttaa kolmen pienen tyttärensä kanssa Norwichiin toivoen voivansa eheyttää elämänsä ja rikkoutuneen perheensä.

Toivottu rauha rikkoutuu kuitenkin nopeasti. Kaksi nuorta lehdenjakajatyttöä on kadonnut ja jäljet viittaavat sarjakidnappaajaan.

Vastentahtoinen Kett vedetään mukaan rikostutkintaan, josta tulee yksi hänen uransa synkimmistä. Se saattaa paljastaa myös totuuden siitä, mitä hänen vaimolleen on tapahtunut.

”Kettin kaltaista dekkarihahmoa ei ole ennen tullut vastaan. Kuin Jack Reacherin ja John Rebusin yhdistelmä, ja aivan unohtumaton. Jännittävin tänä vuonna lukemani dekkaridebyytti!” – Thrilling Fiction

Alex Smith on englantilainen kirjailija, jonka DCI Kett -dekkarisarja on ollut jättimenestys Britanniassa. Hän on aiemmin julkaissut nimellä Alexander Gordon Smith kolmetoista lasten- ja nuortenromaania. Alex Smith asuu Norwichissä vaimonsa ja kolmen tyttärensä kanssa.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone