Jump to content
Cover for Rasmus Nalle auttaa Pipsaa
Isbn: 978-87-2657-962-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: October 2022
Narrator: Kristo Salminen
Length: 10 minutes

Audiobook

Rasmus Nalle auttaa Pipsaa

Rasmus Nallella on aikamoinen ongelma. Hänen pitäisi kaataa kuollut puu, mutta puussa on Pipsa-linnun pesä. Pipsan pesälle pitää löytää uusi kotipaikka. Se on helpommin sanottu kuin tehty. Pipsa on nimittäin hyvin tarkka siitä, millainen paikka on hänen pesälleen sopiva! Onnistuuko Rasmus Nalle keksimään ratkaisun Pipsan pesäpulmaan?

Rasmus Nalle on oikea unikeko! Rasmuksen äiti ei pidä siitä, ettei Rasmus herää ajoissa kouluun. Rasmus saa huikean idean. Voiko sänkyyn ehkä kiinnittää pyörät? Sillä tavoin koulumatka sujuisi sutjakkaasti ja Rasmus voisi nukkua pidempään. Mitä Rasmuksen projektista mahtaa tulla?

Rasmus Nalle 1 – Rasmus Nalle auttaa Pipsaa sisältää kaksi hurmaavaa tarinaa Rasmus Nallen maailmasta.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone