Jump to content
Cover for Rasmus Nalle Kakkusaarella
Isbn: 978-87-2657-940-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: October 2022
Narrator: Kristo Salminen
Length: 17 minutes

Audiobook

Rasmus Nalle Kakkusaarella

Kun Nallemuori lähettää Rasmus Nallen kauppaan, reissusta tulee yllättävän pitkä. Kaupasta on nimittäin kaikki loppu! Rasmus Nalle päättää kalastaa Nallemuorille kalaa vaikka omin käsin. Rasmus Nallen ja ystävien kalastusretki johdattaa heidät omituiselle saarelle. Mikä paikka tämä on? Ja miksi saarella tuoksuu niin paljon leivonnaisille? Rasmus Nalle ei arvaa, että he ovat saapuneet ihka oikealle Kakkusaarelle! Voiko saaren leipuri auttaa kaupan tavarapulassa?

Rasmus Nalle Kakkusaarella on taianomainen tarina Rasmus Nallen maailmasta.Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone