Jump to content
Cover for Tanhuanpään perintö
Isbn: 978-87-2847-078-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: September 2022
Narrator: Satu Nyqvist
Length: 5 hours 37 minutes

Audiobook

Tanhuanpään perintö

Eletään 1990-lukua. Kukkamari on keski-ikäinen nainen, joka on jäänyt yllättäen yksinhuoltajaksi. Kun Kukkamarin matkailuyritys ajautui konkurssiin, elämässä meni kaikki uusiksi. Niin kuin konkurssissa ei olisi ollut tarpeeksi jaksettavaa, Kukkamarin mies Tuomas otti ja muutti Viroon toisen naisen perässä. Nyt Kukkamari parantelee haavojaan synnyintilallaan Tanhuanpäässä ja hoitaa kahden oman lapsensa lisäksi myös Tuomaksen kahta lasta. Mutta miten yhteiselo Kukkamarin oman äidin kanssa mahtaa sujua? Ja voiko joku vielä täyttää Tuomaksen jättämän aukon perheen elämässä?

Tanhuanpään perintö on toinen osa sarjassa, joka kertoo Kukkamarin vaihderikkaasta elämästä.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa Noitapussista kurkistaa kuolema julkaistiin vuonna 1992.

Kukkamari on kohdannut elämässään useita vastoinkäymisiä, mutta tämä nainen ei anna helposti periksi. Oli edessä sitten ero, konkurssi tai muita ongelmia, Kukkamari on valmis etsimään ratkaisua – ja siinä sivussa myös uutta rakkautta.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone