Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kolme viestiä
Isbn: 978-87-2846-770-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Jarkko Pajunen
Length: 5 timmar 4 minuter

Ljudbok

Kolme viestiä

Kun kartanon kellarista löytyy naisen ruumis, mikään ei ole pienessä kylässä enää ennallaan...

Eletään 1960-lukua Savossa, rauhallisessa Koskijärven pitäjässä. Elisabeth Urhonen on pitäjän edesmenneen poliisin leski, ja hän on nainen, jolta mikään ei jää huomaamatta. Kun kaunis nuori nainen perustaa pitäjään uuden ravintolan, Elisabeth on kummissaan. Miksi ihmeessä nainen on halunnut muuttaa tänne? Voiko tämä saada ravintolasta mitenkään kannattavaa? Pian Elisabeth ja hänen ystävänsä Impi saavat kummallisen viestin – viestin, joka johdattaa heidät ruumiin luokse. Mitä rauhallisessa pikkukylässä oikein tapahtuu ja miksi?

Kolme viestiä on jännittävä dekkari, joka on osa Koskijärvi-sarjaa.



Ortodoksinen piispa Metropoliitta Panteleimon on syntymänimeltään Petri Sarho (s. 1949). Hän on julkaissut sekä tietokirjoja että proosaa. Metropoliitta Panteleimon tunnetaan erityisesti jännittävästä Koskijärvi-dekkarisarjasta.

Koskijärvi on ihan tavallinen savolainen pitäjä. Vai onko sittenkään? Tapahtuuhan paikkakunnalla kummallisen paljon hyytäviä rikoksia... Onneksi pitäjässä asuu poliisin vaimo Elisabeth Urhonen, jolla ei jää sormi suuhun rikoksia ratkaistaessa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone