Jump to content
Cover for Salaliitto
Isbn: 978-87-2842-259-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: June 2022
Narrator: Tapio Rauvala
Length: 5 hours 2 minutes

Audiobook

Salaliitto

Eletään vuotta 1718 Pariisissa. Ritari d’Harmental on liittynyt salaliittoon, joka vastustaa Ranskaa johtavaa Filip II:ta, Orléansin herttuaa. Ritari d’Harmentalilla on hyvin olennainen rooli sieppauksessa, jota salaliitto suunnittelee. Kun d’Harmental odottaa sieppauksen toteuttamista, hänen keskittymisensä vie aivan muu asia. Naapurustossa asuu nimittäin harvinaisen viehättävä nuori nainen nimeltään Bathilde. Onko ritari d’Harmental rakastumassa kesken kaiken?

Salaliitto on toinen osa jännittävässä seikkailusarjassa. Ensimmäinen osa on Ritari d’Harmental ja kolmas osa on Rakkaus voittaa kaikki.

Alexandre Dumas (1802–1870) syntyi pikkukaupungissa lähellä Pariisia. Dumas’n isoäiti oli afrikkalaislähtöinen, karibialainen orja, minkä vuoksi myös Dumas kohtasi elämässään paljon rasismia. Kirjailijana Dumas on tunnettu erityisesti historiallisista romaaneistaan ja seikkailuistaan, jotka ovat tehneet hänestä maailman luetuimman ranskalaisen kirjailijan. Dumas kirjoitti myös näytelmiä sekä artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.

Ritari d’Harmental ei epäröi vetää miekkaansa esiin, jos hänen kunniaansa loukataan. Kun Ranskan sijaishallitsija onnistuu suututtamaan d’Harmentalin, hänellä on syytä pelätä. Onnistuuko salaliitto syöksemään hallitsijan vallasta?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone