Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vasenkätisen päiväkirja
Isbn: 978-95-2382-436-2
Förlag: Docendo
Kategori:
Memoarer & Biografier Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Juha Torvinen
Length: 6 timmar 54 minuter

Ljudbok

Vasenkätisen päiväkirja

Eppu Normaali -kitaristi Juha Torvisen päiväkirjamaisia mietteitä alkaen keväästä ja keikkakesästä aina vuoden huipentavaan uuden areenan avajaiskonserttiin saakka.

”Naureskelen roudareittemme kanssa niitä näitä ja ihastelen kattoon nostettua isoa peilipalloa. Se on estetiikaltaan järkyttävän kaukana Eppu Normaalista ja siksi siitä pidänkin. Ristiriita esityksessä sopivasti annosteltuna on poikaa. On hyvä yhdistelmä, kun yleisö välillä liikuttuu ja nauraa pian kainalopierulle.”

Millaista on muusikon työ, millaista arki ja miltä ne tuntuvat? Kaunistelemattomat tarinat avaavat muusikon epätavallisessa ammatissa vietettyä elämää ja ajatuksia rehellisesti ja päästävät kurkistamaan kulissien taakse. Ne myös kuljettavat lukijan menneiden vuosien muistoihin. Juhan ottamat valokuvat takahuoneista ja treenikämpiltä ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

”Sivut on kirjoitettu pääosin, kuten musiikkiakin soitetaan, livenä. Kirjoitusvirheet on korjattu, mutta muuten teksti on sitä, mitä koneen ääreen istuessa on tullut.”

Juha Torvinen on Rovaniemellä syntynyt vasenkätinen muusikko ja yksi Eppu Normaalin perustajajäsenistä. Koulutukseltaan hän on ylioppilas ja mielisairaanhoitaja, sotilasarvoltaan siviilipalvelusmies. Torvinen on muusikon toimen ohella toiminut tamperelaisen Poko Rekords -levyyhtiön tuotantopäällikkönä ja Akun Tehtaalla sekalaisissa tehtävissä. Hän on kirjoittanut aiemmin kirjan Aika normaalia – Tarinoita Eppu Normaalista.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone