Jump to content
Cover for Kuin kantrilaulussa
Isbn: 978-91-8034-266-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2022

E-book

Kuin kantrilaulussa

Kantrilaulujen innoittamana syntynyt rakkaustarina

Texas Rangersin syöttäjä Brock Ashby on joutunut elämässään tienristeykseen ja kaipaa kipeästi hengähdystaukoa. Hän palaa kotipaikkakunnalleen Riverhalliin ja toivoo, että parhaan ystävän häät tarjoaisivat miettimisaikaa ja ehkä myös mahdollisuuden pitää vähän hauskaa. Pian hän joutuu kuitenkin kohtaamaan Riverhallissa sen, minkä aikoinaan jätti taakseen lähdettyään hakemaan menestystä muualta. Brockin päätä sekoittaa myös morsiamen sisar. Määrätietoisen ja itsevarman nuoren naisen kylmäkiskoinen suhtautuminen sytyttää välittömästi vetovoimastaan tietoisen baseball-tähden kiinnostuksen. 

Blueberry tunnetaan Riverhallissa kapinallisena poikatyttönä, saavuttamattomana ja jopa vaarallisena naisena, jolla ei ole aikaa miehille. Isoisä, sisko ja kourallinen luotettuja ystäviä riittävät Bluelle. Hän on omistautunut työlleen karjatilalla, hevosille ja ampumaharrastukselleen, eikä hänellä ole aikomustakaan antaa itseään täynnä olevan baseball-tähden horjuttaa elämänsä tukipilareita. Sisarensa häissä Blue saa kuitenkin huomata, ettei edes hän ole täysin immuuni urheilijanuorukaisen viehätysvoimalle. Mutta voisiko Brock Ashby todella murtaa Bluen suojamuurit ja saada tämä antautumaan rakkaudelle?

Lorraine Cocó on Espanjan suosituimpia romantiikkakirjailijoita, jonka laajalle levinnyt tuotanto on kerännyt valtavasti ihastuneita lukijoita ja myönteisiä arvosteluja. Cocólta on julkaistu yli 40 teosta, ja hänen koukuttavat, romantiikkaa ja sujuvaa dialogia tihkuvat kertomuksensa sijoittuvat Yhdysvaltoihin, jossa kirjailijalla onkin laaja lukijajoukko.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone