Jump to content
Cover for Kuolema merkitsee omansa
Isbn: 978-95-2375-536-9
Publisher: Minerva kustannus
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2022
Narrator: Martti Ranin
Length: 15 hours 56 minutes

Audiobook

Kuolema merkitsee omansa

Nick Walton saa tyttöystävältään Logan Somervilleltä puhelun, joka jättää hänet avuttoman kauhun valtaan. Hätääntynyt Logan ehtii kertoa ajaneensa juuri kotitalonsa maanalaiseen parkkihalliin, jossa hiippailee oudosti käyttäytyvä vieras mies. Sitten kuuluu vain kirkaisu, ja puhelu katkeaa.

Nickin hälyttämät poliisit ovat paikalla muutamassa minuutissa, mutta hämärästä parkkihallista löytyy vain Loganin auto ja hänen puhelimensa. 24-vuotias Logan on kadonnut jäljettömiin.
Samana päivänä tietyömiehet löytävät ylös kaivamansa asfaltin alta 30 vuotta aiemmin kuolleen nuoren naisen jäännökset.
Näillä kahdella tapauksella ei aluksi näytä olevan mitään yhteistä. Pian Brightonissa kuitenkin katoaa toinenkin nuori nainen ja löytyy taas yksi uhri vuosikymmenten takaa.

Koko kauhistuttava kuvio alkaa piirtyä, kun tunnetun lontoolaisen psykiatrin vastaanotolle ilmestyy outo mies. Tämä sanoo omaavansa tärkeää tietoa Logan Somervillen tapauksesta. Hän suostuu kuitenkin paljastamaan vain yhden asian. Ja sekin tieto näyttää aluksi täysin paikkansa pitämättömältä. Mutta vain aluksi.
Pian Roy Grace saa todeta, että tämä yksi asia on avain sekä nykyiseen että menneeseen. On hyytävän ilmeistä, että Brighton on saanut ensimmäisen sarjamurhaajansa.

Hauskana kuriositeettina kirjassa vilahtaa suomalainen huumepomo Jorma Mahlanen, ”The Slippery Finn”. Kodin turvana hänellä on 4 isoa rottweileria.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone