Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Neljätuhatta viikkoa
Isbn: 978-95-2388-028-3
Förlag: Siltala
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Leena Nuora
Length: 8 timmar 24 minuter

Ljudbok

Neljätuhatta viikkoa

Normipäivä nykytyöelämässä: sähköpostilaatikko tulvii, to-do-listat pitenevät, yhä useampi kiireellinen asia vaatii huomiota, tunnit eivät riitä, keskittymiskyky hajoaa. Ratkaisuksi haetaan tehokkuutta ja ajanhallintakonsteja, tapoja tehdä vielä vähän enemmän.

Arkikiireiden takana on kuitenkin yksi perimmäinen ongelma, jota ei voi ratkaista. Ihmisellä on koko elämässään aikaa rajallinen määrä - nelisentuhatta viikkoa, jos selviää 80-vuotiaaksi.

New York Timesin ja Sunday Timesin bestsellerlistoille heti ilmestyttyään noussut Neljätuhatta viikkoa on uudenlainen opas ajan hallintaan. Sen sijaan, että pyrimme mahdottomaan päämäärään - saamaan kaiken tehtyä - meidän tulee ymmärtää rajallisuutemme ja keskittyä tekemään asioita, jotka tekevät elämästämme hyvän. Loputtoman aikataulujen ja vaatimusten kanssa kamppailemisen ei tarvitse olla pysyvä elämäntilanne, vaan siihen johtaneista valinnoista voi oppia pois.

Neljätuhatta viikkoa nojaa eri aikojen filosofien, psykologien ja muiden ajattelijoiden näkemyksiin. Se muovaa uudelleen käsityksemme ajasta - ja vapauttaa meidät sen hirmuvallasta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone