Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Majakkamestari
Isbn: 978-91-8034-473-9
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Karoliina Kudjoi
Length: 9 timmar 36 minuter

Ljudbok

Majakkamestari

Murhamysteerin jäljet johtavat vanhalle majakalle

Syyshämärä on laskeutunut Sotenäsiin. Poliisin anayytikko Karl Ström lähtee viikonlopuksi Hållön retkeilymajalle aikomuksenaan viettää pari päivää kaikessa rauhassa ja saattaa loppuun keskeneräinen työtehtävä. Hänen iltakävelynsä päättyy kuitenkin karmivaan löytöön Marmorbassängenin uimarannalla: kylmässä vedessä viruu nuoren naisen ruumis. Tämä osoittautuu Yhdysvaltojen suurlähettilään tyttäreksi, Tricia Anderseniksi, ja käynnistyvä tutkinta saa paljon huomiota Valkoista taloa myöten.

Tapaus nousee poliisissa etusijalle, ja Sandra Haraldsson ja Dennis Wilhelmsson saavat sen ratkaistavakseen. Karl Ström osoittautuu pian pääepäillyksi. Hänen avovaimonsa Lisa aloittaa oman yksityisen tutkintansa puhdistaakseen miehensä nimen, mutta mitä pidemmälle tutkinta etenee, sitä synkemmältä kaikki näyttää.

Sandran ja Dennisin tutkimukset johdattavat heidät Hållön vanhalle majakalle, joka on suojellut Soten niemenkärjen merenkulkijoita yli sata vuotta ja josta perinteisesti huolehtivat majakkamestarit perheineen. Sandra ja Dennis miettivät, onko vanhojen majakkamestareiden ja kuolleen Tricia Andersenin välillä jokin yhteys.

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Majakkamestari on neljäs osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone