Jump to content
Cover for Morsiamet katoavat
Isbn: 978-87-2697-230-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2022

E-book

Morsiamet katoavat

Äkkiseltään voisi ajatella, ettei morsiusliikkeen perustaminen Kurikkaan ole kannattavaa. Mutta Susanna ja Mirkku onnistuvat mahdottomassa. Hääpukuliikkeen myötä eläkeikäinen Mirkku saa elämäänsä myös hieman vauhtia. Toki sitä oli myös Mirkun vanhassa työssä Kotkan poliisilaitoksen kanslistina... Pian yritysmaailmassa alkaa kuitenkin tapahtua kummia. Minne morsiusliikkeen postipaketit oikein katoavat? Kun pakettien lisäksi myös morsiamia alkaa kadota, Kaakon etsivien on aika ryhtyä selvittämään morsiusliikkeen mysteeriä.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa Noitapussista kurkistaa kuolema julkaistiin vuonna 1992.

Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllä olla eläkeikäisiä miehiä, mutta tämä ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. Yhdessä ystävykset ovat valmiita selvittämään mitä monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitä ympäri maailman.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone