Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dire Straits
Isbn: 978-95-2375-489-8
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Ilkka Villi
Length: 12 timmar 35 minuter

Ljudbok

Dire Straits

Ikonisen bändin tarina perustajajäsenen kertomana.

Dire Straits -yhtyeen basisti ja alkuperäisjäsen John Illsley on tallentanut bändin 15-vuotisen taipaleen värikkäät vaiheet. Viihdyttävät muistelmat kertovat, mitä kaikkea kätkeytyi menestyksen ja myyntilukujen taakse.

Eräänä heinäkuisena aamuna 1976 John Illsley saapuu kotiinsa ja löytää tuntemattoman miehen makoilemasta kämppänsä lattialta kitara sylissään. Outo vieras esittäytyy Mark Knopfleriksi. Tästä alkaa miesten elinikäinen ystävyys.

Syntyi Dire Straits, joka sai nimensä poikien senhetkisestä, puutteen ja vaikeuksien leimaamasta elämäntilanteesta. Muutaman onnekkaan sattuman ansiosta lahjakkailla muusikoilla ei kuitenkaan ollut pian puutetta mistään. Dire Straits - ja Mark Knopflerin omaperäinen soittotyyli - tunnettiin kaikkialla.

Menestyksen kääntöpuolella on armottomia keikka- ja levytysaikatauluja, bändin sisäisiä jännitteitä ja kuluttavia riitoja sekä kiertue-elämän aiheuttamia paineita kotona.
Kirja on tulvillaan humoristisia ja koskettaviakin anekdootteja, jotka kertovat mitä rocktähden elämä parhaimmillaan ja pahimmillaan voi olla.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Mark Knopfler.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone