Jump to content
Cover for Kuoleman laulu
Isbn: 978-87-2802-951-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: February 2022
Narrator: Jussi Puhakka
Length: 2 hours 1 minute

Audiobook

Kuoleman laulu

Meksikolaiset kapinalliset kokoontuvat Sonoran alueen vuoristossa ja suunnittelevat iskua, kun paikalle ratsastaa Juho Helapää. Edesmenneen Antonio-ystävän poika on pyytänyt hänet vuorille, koska epäilee, että kylää johtanut Antonio on murhattu.

Antonion synkkämielinen veli Armando on noussut kylän vanhimmaksi ja ilmoittaa naivansa Antonio-vainaan lesken. Härmän häjy Juho ja Antonion poika keksivät yhdessä suunnitelman syyllisen selvittämiseksi. Wild Finn antaa jälleen kaikkensa oikeuden puolesta.

Kuoleman laulu kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä. Tämä tarina lainaa asetelmansa Shakespearen Hamletilta.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone