Jump to content
Cover for Ainutkertainen Sami Saari
Isbn: 978-95-2382-271-9
Publisher: Docendo
Category:
Memoirs & Biography Art, music, theatre, film
Accessible since: January 2022

E-book

Ainutkertainen Sami Saari

Sielukas elämäkerta pienestä, kiharapäisestä pojasta, josta kasvoi sointu soinnulta yksi Suomen tunnetuimmista artisteista.

Nuori Sami Saari lähtee ystävänsä Aki Sirkesalon vanavedessä Helsinkiin luomaan uraa muusikkona. Elämään astuu uusia ystäviä ja muusikoita - sekä kauniita naisia. Aktiivinen ja herkästi rakastuva mies vie kyydissään vauhdikkaalle keikkareissulle halki Suomen. Sami kertoo elämänsä iloista, ihmissuhteista, onnistumisista ja syvistäkin murheen karikoista.

Musiikki on koko ajan läsnä. Samin tarina käy läpi koko Suomi-soulin nousun, kulta-ajan, laskun ja nykyhetken. Kuka tutut laulut on tehnyt, mitä tarinoita niiden takana on? Millaista Suomessa on tehdä soulmusiikkia, kun täkäläiseen sielunmaisemaan tuntuu istuvan melankolisempi musiikki?

Kuulemme matkalaukullisen muistoja Samin elämää koskettaneilta ihmisiltä, bändikavereilta ja musiikkialan tunnetuilta henkilöiltä.

Sami Saari on tehnyt musiikkia vuodesta 1975, julkaissut kahdeksan sooloalbumia sekä esiintynyt useiden artistien kanssa. Tällä hetkellä hän tekee aktiivisesti musiikkia Jazzpojat-orkesterinsa kanssa.

Laura Parkko (s. 1978) on kouvolalainen päätoimittaja ja viestinnän ammattilainen, jonka elämään musiikki on kuulunut jo lapsesta asti.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone