Jump to content
Cover for Smurffit - 3 minuutin tarinoita
Isbn: 978-87-2693-194-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: December 2021
Narrator: Antti Lang
Length: 39 minutes

Audiobook

Smurffit - 3 minuutin tarinoita

Miten Smurffeilta onnistuu lentäminen, kakun leipominen tai sääkoneen rakentaminen? Entä miksi Kaunosmurffin kaksoisolento tekee kaiken saman kuin hän mutta peilikuvana? Ilkeä velho Gargamel koettaa soluttaa smurffikylään tunkeilijan ja sormeilee Nuotin trumpettia. Ota selvää, miten käy, kun noidutun trumpetin soitto uhkaa vaivuttaa koko Smurffikylän syvään uneen.

Kokoelma sisältää kuusi lyhyttä tarinaa, jotka viihdyttävät ja naurattavat koko perhettä. Smurffaa mukaan!Belgialainen sarjakuvataiteilija Pierre "Peyo" Culliford loi Smurffit vuonna 1958. Nämä pienet siniset hahmot ovat kolmen omenan korkuisia ja asuvat sieniä muistuttavissa taloissa. Kun he eivät leiki, rakenna, juhli tai keksi keksintöjä, Smurffit varmistavat, että velho Gargamelin ja hänen Rontti-kissansa ilkeät suunnitelmat menevät kerta toisensa jälkeen mönkään!

Smurffien tavaramerkin omistaa Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.

Oletko valmis seikkailemaan Smurffiinan, Suursmurffin, Nuotin, Pattismuffin, Runoilijasmurffin ja koko Smurffikylän asukkien kanssa? Kuuntele mitä tapahtuu, kun Käteväsmurffi yrittää lentää, kun Kaunosmurffin heijastus herää henkiin, tai kun paha velho Gargamel yrittää taas kerran pilata Smurffien päivän ilkeillä suunnitelmillaan. Smurffataan!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone