Jump to content
Cover for Tuhotulva
Isbn: 978-87-2802-923-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: November 2021

E-book

Tuhotulva

Härmän häjy Juho Helapää huomaa rantasaunansa edustalla seisoskellessaan, että joen pinta on tavallista matalammalla. Kun Juho palaa saunaan, tulvavesi tempaa rakennuksen töyräältä mukaansa. Onneksi vesi kuljettaa saunan ja sen sisällä kamppailevan häjyn takaisin maankamaralle.

Juuri kun häjy huoahtaa helpotuksesta, kaunis Marjorie ilmoittaa tarvitsevansa majapaikan. Juho antaa neidon nukkua saunatuvassaan mutta ei kysele, onko Marjorie sitä mitä väittää olevansa. Samaan aikaan joukko miehiä rakentaa kylälle uutta, salamyhkäistä pankkia. Härmän häjy Juho joutuu mukaan kiperiin taisteluihin pitäessään huolta omasta ja kotikylänsä turvallisuudesta.

Tuhotulva kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone