Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuoleman laulu
Isbn: 978-87-2802-925-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: november 2021

E-bok

Kuoleman laulu

Meksikolaiset kapinalliset kokoontuvat Sonoran alueen vuoristossa ja suunnittelevat iskua, kun paikalle ratsastaa Juho Helapää. Edesmenneen Antonio-ystävän poika on pyytänyt hänet vuorille, koska epäilee, että kylää johtanut Antonio on murhattu.

Antonion synkkämielinen veli Armando on noussut kylän vanhimmaksi ja ilmoittaa naivansa Antonio-vainaan lesken. Härmän häjy Juho ja Antonion poika keksivät yhdessä suunnitelman syyllisen selvittämiseksi. Wild Finn antaa jälleen kaikkensa oikeuden puolesta.

Kuoleman laulu kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä. Tämä tarina lainaa asetelmansa Shakespearen Hamletilta.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone