Jump to content
Cover for Kostajan kolmas silmä
Isbn: 978-87-2802-927-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: November 2021

E-book

Kostajan kolmas silmä

Joukko Wells Fargon luotettuja miehiä on saanut tehtäväkseen kuljettaa kultalasti kaupungista toiseen. Miehillä on kuitenkin ovela suunnitelma – he ovat päättäneet ryöstää aarteen itselleen. Miehet tappavat toverinsa Vernonin ja väittävät, että heidän kimppuunsa on hyökätty. Syyn he sälyttävät huonomaineisille Ruttlesin veljeksille ja ampuvat nämä kylmäverisesti. Kun miehet sitten palaavat ryöstösaaliin luo, kulta ja Vernonin ruumis ovat kadonneet mystisesti.

Kun Vernonin leski pyytää kirjeessä suomalaissankari Juho Kaaponpoika Helapäätä tutkimaan miehensä katoamista, alkaa Wild Finnin uusi, vauhdikas lännenseikkailu.

Kostajan kolmas silmä kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.


Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone