Jump to content
Cover for Tappajatimantti
Isbn: 978-87-2802-928-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: November 2021

E-book

Tappajatimantti

Härmän häjy Juho Helapää joutuu keskeyttämään korttipelinsä, kun Pinkertonin etsivä paukkaa saluunaan ja kertoo tunnetun roiston vieneen newyorkilaisesta museosta kallisarvoisen timantin. Varas liikkuu jossakin Little Big Gulchin lähistöllä. Etsivä kertoo timantin kiehtovan tarinan ja pyytää sitten Juhoa avukseen aarteenmetsästykseen.

Oikeudentajuinen Wild Finn ei emmi tälläkään kertaa. Suomalaissankari ja etsivä alkavat metsästää syyllistä – ja joutuvat niin tehdessään taistelemaan henkensä edestä.

Tappajatimantti kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.


Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone