Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Liekehtivän liskon arvoitus
Isbn: 978-87-2802-937-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Liekehtivän liskon arvoitus

Deborah, Sisko, Veli ja Osku ovat vasta päässeet Barcelonan lentoasemalle, kun taksikuski varastaa heidän matkalaukkunsa. Miksi taksinkuljettaja on kiinnostunut kaverusten tavaroista?

Barcelonassa nuoret tutustuvat kiehtovaan kaupunkiin ja yrittävät selvittää, ovatko Helmi-äidin mukaan ottamat luonnokset todella kuulun arkkitehti Gaudin piirtämiä. Samaan aikaan kaupungissa tapahtuu outoja: antiikkikauppias Miquel on hävinnyt eikä pysty auttamaan luonnosten alkuperän selvittämisessä, ja liskotatuoitu jengi kulkee nuorten etsivien kantapäillä. Ystävysten perustama Etsivätoimisto Musta Koira ryhtyy selvittämään salaperäisiä tapahtumia, ja tavallinen lomamatka osoittautuu lopulta toiminnantäyteiseksi seikkailuksi.

Dekkari kuuluu varhaisnuorille suunnattuun Etsivätoimisto Musta Koira -sarjaan, jossa vatsanpohjaa nipistelevä jännitys yhdistyy Euroopan suurkaupunkien vilinään.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan erityisesti rikosromaaneistaan. Hän on kirjoittanut paljon myös lapsille ja nuorille. Baggen kirjoissa jännitys yhdistyy huumoriin ja arkipäiväisyys lennokkaisiin käänteisiin.

Etsivätoimisto Musta Koira on varhaisnuorille suunnattu sarja, jossa Deborah perustaa kavereineen oman etsivätoimiston. Kuudes- ja kahdeksasluokkalaiset nuoret setvivät kutkuttavia arvoituksia, jotka vievät heidät aivan Euroopan suurkaupunkeihin saakka.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone