Jump to content
Cover for Päättömän munkin arvoitus
Isbn: 978-87-2802-936-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: October 2021

E-book

Päättömän munkin arvoitus

Kolmetoistavuotias Deborah viettää kavereittensa Siskon, Velin ja Oskun kanssa kesälomaa, kun sisarusten äidin antiikkikauppaan murtaudutaan. Deborah haluaa selvittää salaperäisen murron taustat, ja hän perustaa ystävineen Etsivätoimisto Mustan Koiran. Nuoria arveluttaa myös se, miksi antiikkiliikkeen päätön munkkipatsas herättää asiakkaissa niin paljon kiinnostusta.

Oudot varkaudet jatkuvat, kun ystävykset lähtevät kauppiasäidin mukana Prahaan. Onko päättömän munkin patsaalla jotakin tekemistä outojen sattumusten kanssa? Tunnelma tihenee Prahan komeissa maisemissa.

Kutkuttava mysteeri aloittaa lapsille suunnatun Etsivätoimisto Musta Koira -sarjan, jossa vatsanpohjaa nipistelevä jännitys yhdistyy Euroopan suurkaupunkien vilinään.


Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan erityisesti rikosromaaneistaan. Hän on kirjoittanut paljon myös lapsille ja nuorille. Baggen kirjoissa jännitys yhdistyy huumoriin ja arkipäiväisyys lennokkaisiin käänteisiin.

Etsivätoimisto Musta Koira on varhaisnuorille suunnattu sarja, jossa Deborah perustaa kavereineen oman etsivätoimiston. Kuudes- ja kahdeksasluokkalaiset nuoret setvivät kutkuttavia arvoituksia, jotka vievät heidät aivan Euroopan suurkaupunkeihin saakka.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone