Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pedon aika
Isbn: 978-95-2351-730-1
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Mikko Leskelä
Length: 7 timmar 42 minuter

Ljudbok

Pedon aika

Burnoutin sairastanut ulkomaankirjeenvaihtaja Heikki Holopainen valmistautuu vaimonsa kanssa rentouttavalle vaellusretriitille Lapin ruskamaisemissa. Sekalaista seuruetta johtaa taitava eräopas Katri Kuisma. Joukko ei kuitenkaan ehdi pitkälle, kun maailmalta kantautuvat uutiset muuttuvat hälyttäviksi. Terroristit ovat surmanneet Yhdysvaltojen presidentin ja iskun takaa on paljastunut Pohjois-Korea. Kun Yhdysvallat hyökkää maan kimppuun, Kiina rientää liittolaisensa avuksi ja tilanne kärjistyy maailmanlaajuiseksi sodaksi. Pian myös Lapin metsissä käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta.

Samaan aikaan Yhdysvalloista leviää uusi virus, joka herättää pelkoja Suomessa asti. Puhutaan koronaepidemian kaltaisesta mutta tappavammasta taudista, joka on ydinpommiakin tehokkaampi ja tarkempi ase.

Mauri Paasilinnan hyytävä trilleri imaisee mukaansa ensimmäiseltä sivulta alkaen. Paasilinna luo pelottavan todenmukaisen kauhukuvan lähitulevaisuudestamme. Mihin äärimmäisyyksin ihminen on valmis menemään, kun maailma luhistuu ympärillä, ja minkä puolesta silloin voi taistella?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone