Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kaikki päivät maailman loppuun asti
Isbn: 978-95-2364-209-6
Förlag: Aula & Co
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Kaikki päivät maailman loppuun asti

Hätkähdyttävä romaani porautuu säälimättä miesneromyytin ytimeen

Kun entinen kirjailija ja nykyinen tähtiluokan työpaikkakonsultti Makkonen saapuu vetämään ”arvoprosessia” keskisuureen media-alan yritykseen, se on kaavoihinsa kangistuneelle työyhteisölle varsinainen piristysruiske, mutta hieman toisenlainen kuin on tilattu.

Karismaattinen ja kaoottinen Makkonen syöksee pian sekasortoon paitsi vakiintuneet työtavat myös hänen yhteyshenkilökseen määrätyn henkilöstöhallinnon nuoren assistentin sielunelämän. Asetelmaa hämmentää osaltaan myös Makkosen henkilökohtainen avustaja Veera, joka vaikuttaa pelaavan tilanteessa aivan omia valtapelejään. Tässä helvetillisessä arvoprosessissa puun ja kuoren väliin ajautunut nuori assistentti joutuu asettamaan kyseenalaiseksi myös henkilökohtaiset elämänarvonsa ja tekemään lopulta omat ratkaisunsa.

Kaikki päivät maailman loppuun asti käsittelee vinksahtaneesta näkökulmasta toksista maskuliinisuutta ja pureutuu #metoo-liikehdinnän ytimeen.

Markku Aalto on palkittu kustannustoimittaja ja kirjailija. Kaikki päivät maailman loppuun asti on hänen toinen romaaninsa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone