Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Aivosi tarvitsevat tauon
Isbn: 978-95-2370-187-8
Förlag: Tuuma-kustannus
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2021
Uppläsare: Anna-Riikka Rajanen
Length: 2 timmar 53 minuter

Ljudbok

Aivosi tarvitsevat tauon

Jätätkö tauot väliin, jos työssä on kiire? Tuntuuko siltä, että lähes aina on kiire ja siksi lipsut jatkuvaan paahtamiseen? Miten pidät tauot, jos työskentelet etänä?

Tutkijat ovat selvittäneet erilaisten taukojen vaikutusta työskentelyyn. He ovat tarkastelleet toisaalta työn kuormittavuudesta toipumista ja toisaalta tauon antamaa buustia kehon ja mielen toiminnalle. Kirja kertoo tieteellisiä perusteluja sille, miksi tauko on tärkeä ja myös tuottava osa työtä. Teos antaa eväät työpaikan taukokulttuurin muokkaamiseen ja haastaa meidät kaikki kehittämään parempaa taukokulttuuria. Tule mukaan uudistamaan taukoja!

Minna Huotilainen on kasvatustieteen professori Helsingin yliopistosta. Hänen tutkimusmenetelmänsä on aivotutkimus, ja hän soveltaa sitä erityisesti oppimisen kysymyksiin. Hän on tutkinut mm. musiikkiharrastuksen ja muiden taito- ja taideaineiden roolia oppimisessa, eri-ikäisten oppimista, oppimista työelämässä sekä optimaalista aivojen huoltamista ja palautumista. Hän on innostunut tutkimustiedon soveltamisesta käytännön elämään jokaisen oppijan ja opettajan hyödyksi.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone