Jump to content
Cover for Historian pahimmat sarjamurhaajat 2 – Koukussa murhaamiseen
Isbn: 978-87-2692-077-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Society & Culture
Accessible since: August 2021
Narrator: Harri Heikkilä
Length: 2 hours 9 minutes

Audiobook

Historian pahimmat sarjamurhaajat 2 – Koukussa murhaamiseen

Murhaajia on monenlaisia. Jotkut tappavat vain kerran pikaistuksissaan, joukkomurhaajat tappavat monta ihmistä samalla kertaa ja sarjamurhaajat valitsevat uhrinsa huolella ja noudattavat tiettyä rituaalia. Sarjamurhaaja on jääkylmä saalistaja, joka nauttii jahdista, toteuttaa rituaalia tai pakkomiellettä ja muuttuu yhä riippuvaisemmaksi tappamisen tuomasta mielihyvästä. Esimerkiksi saksalainen Volker Eckert oli sairaalloisen kiinnostunut naisten pitkistä hiuksista, Jeffrey Dahmer sai seksuaalista tyydytystä ihmisten paloittelemisesta ja tiettyjen ruumiinosien syömisestä, Aleksandr Pitšuškin päätti murhata shakkilaudan ruutujen verran ihmisiä – ja David Berkowitz väitti demonien määränneen hänet tappamaan.
Nämä tarinat kertovat sarjamurhaajia ajavista tekijöistä ja siitä, miten ja miksi he hirmutekojaan tekevät. Sisältö on raakaa ja väkivaltaista – eikä missään nimessä sovi lapsille.


Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Tässä kirjasarjassa syvennymme maailman pahimpiin sarjamurhaajiin ja heidän rikoksiinsa. Miksi sarjamurhaajat päätyvät tappamaan viattomia ihmisiä? Entä millaisia seurauksia näillä rikoksilla on ollut?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone