Jump to content
Cover for Jälleen hirmuinen Manta
Isbn: 978-87-2682-501-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: August 2021

E-book

Jälleen hirmuinen Manta

Pekka Lipponen on viettämässä lomaa meksikolaisella rannalla uskollisen kumppaninsa Kalle-Kustaa Korkin kanssa. Korkki ei pidä paikasta alkuunkaan, sillä alueella vilisee pahamaineisia roistoja. Hän lähtee yöksi hotelliin ja Lipponen joutuukin pian armottomien miesten kynsiin ja keskelle alamaailman huumesotkuja. Alkaa meksikolainen seikkailu, jossa Lipponen ja Korkki jahtaavat aarresaarta ja pakenevat sekä vanhoja että uusia konnia.

Jälleen hirmuinen Manta on Outsiderin eli Aarne Haapakosken seikkailuromaani, jossa tutut konkarit Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki seikkailevat jälleen hyytävissä tunnelmissa.


Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lähtien.

Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki ovat liikemiehiä, jotka ovat tottuneet matkustamaan ympäri maailmaa. Vaara vaanii kuitenkin yllättävissä paikoissa – edessä on kiperiä tilanteita niin New Yorkissa, Tokiossa kuin myös Pariisissa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone