Jump to content
Cover for Vakoojan jäljet
Isbn: 978-95-2364-190-7
Publisher: Aula & Co
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2021

E-book

Vakoojan jäljet

Mannerheimin Kiinasta mukanaan tuoma poika, everstiluutnantiksi edennyt Peder Jang ja Helle Haaga ovat onnellisesti naimisissa ja saaneet lapsen. Vain Suomen yllä häilyvä sodan uhka varjostaa heidän onneaan - kunnes Helle yllättäen katoaa. Helsinkiläisestä kerrostalosta löytyy ruumis, jolla on Hellen vihkisormus, mutta Peder ei suostu uskomaan, että Helle on kuollut. Jatkosodan syttyminen kuitenkin estää häntä etsimästä vaimoaan.

Kun Saksasta palaava neuvostoagentti Andrei Pykov päätyy Suomen maaperälle, Peder saa uuden tehtävän. Vakoojalla on tietoja operaatio Barbarossasta - saksalaisten suunnitelmasta hyökätä Neuvostoliittoon - ja Mannerheim määrää Jangin ottamaan Pykovin kiinni ennen kuin Stalinin iskujoukot tavoittavat vakoojansa. Peder Jang joutuu kohtaamaan niin vanhat kuin uudet vihollisensa ennen kuin voi jatkaa elämäänsä.

Kirjailijat Anne ja Matti Frost kertovat Jang-sarjassa suomalaisten elämästä 1939–1945 toimintajännärin keinoin ja vievät lukijan suoraan tapahtumien keskelle. Anne saattoi Vakoojan jäljet -romaanin loppuun Matin menehdyttyä marraskuussa 2020.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone