Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Akselin ja Elinan hääfarssi
Isbn: 978-95-2351-624-3
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare:
Aku Laitinen
Katariina Lantto
Juha Suihko
Length: 4 timmar 24 minuter

Ljudbok

Akselin ja Elinan hääfarssi

Juhannuksen alla julkaistava audiokomedia Akselin ja Elinan hääfarssi on täysiverinen kuoliaaksinaurattaja - heti ensiminuuteista alkaen aina loppulauluun asti!

Komediakuunnelman on käsikirjoittanut ja ohjannut valtakunnanhumoristi Antto Terras, ja sen näyttelevät eläväiseksi maamme parhaat ääniakrobaatit.
Akseli ja Elina, toisilleen lupautuneet sydänkäpyset, joutuvat ennen papin aamenta painiskelemaan monenlaisten koettelemusten kanssa. Heitä eivät jätä rauhaan menneet kumppanit eikä polttareissa tavatut stripparit. Hääpaikkakin on vuokrattu juuri samaksi illaksi myös viidelle muulle seurueelle. Anopit ja appiukot tekevät hekin kaikkensa, että nuorenparin alkutaival olisi mahdollisimman kivikkoinen. Pappi hakeutuu väärälle kirkolle, eikä kanttorille ole kukaan kertonut, että nyt ovat vuorossa häät eikä hautajaiset. Mutta onneksi ruokamyrkytys iskee ainoastaan puoleen seurueesta!

Kuunnelmassa vilahtavat kymmenet hulluttelevat hahmot ja kiperiäkin kiperämmät tilanteet seuraavat toisiaan. Saavatko Akseli ja Elina lopulta toisensa? Ja saako joku muukin, ja jos, niin mitä? Miksi anoppi herää aamulla aivan väärästä vuoteesta, ja miksi papilla on sutinaa hovimestarin kanssa?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone