Jump to content
Cover for C niin kuin Callahan
Isbn: 978-87-2687-076-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2021
Narrator: Annina Rubinstein
Length: 7 hours 55 minutes

Audiobook

C niin kuin Callahan

Kun yksityisetsivä Kinsey Millhone tapaa kuntosalilla nuorukaisen nimeltään Bobby Callahan, Kinsey saa erikoisen rikoksen selvitettäväkseen. Callahan on ollut hiljattain dramaattisessa autokolarissa, joka on vaikuttanut hänen muistiinsa. Mies on kuitenkin varma, että joku yritti murhata hänet. Pystyisikö Kinsey Millhone selvittämään, kuka haluaa hänen kuolemaansa? Millhone suhtautuu nuorukaiseen hieman epäilevästi – kuka pojan nyt haluaisi oikeasti tappaa? Ei kulu kuitenkaan aikaakaan, kun joku toden totta tappaa Callahanin – ja Kinsey Millhonen on aika selvittää, kuka on syyllinen.

"C niin kuin Callahan" on kolmas osa Sue Graftonin jännittävässä aakkosdekkarisarjassa.


Yhdysvaltalainen kirjailija Sue Grafton (1940–2017) tunnetaan erityisesti yksityisetsivä Kinsey Millhonen elämästä kertovista dekkareista. Grafton opiskeli englannin kieltä Louisvillen yliopistossa. Ennen dekkaristin uraa hän työskenteli muun muassa käsikirjoittajana.

A niin kuin Alibi, B niin kuin Beretta, C niin kuin Callahan... aakkosdekkarit johdattavat lukijan keskelle yksityisesivä Kinsey Millhonen jännittäviä tutkimuksia, joista ei puutu vauhtia eikä käänteitä.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone