Jump to content
Cover for Ryöstetty elämä
Isbn: 978-87-2688-000-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: June 2021
Narrator: Jutta Järvinen
Length: 8 hours 5 minutes

Audiobook

Ryöstetty elämä

Nuori lääkäri loukkaantuu moottoripyöräonnettomuudessa. Mies kuljetetaan keskussairaalaan Hämeenlinnaan, jossa hänet todetaan aivokuolleeksi. Meilahden sairaalasta lähtee paikalle elinsiirtoyksikkö irrottamaan uhrin maksaa, mutta kaksi aseistettua miestä anastaa siirteen sisältämän kylmälaukun, ja Hauholla asuva sisätautilääkäri Mauri Yli-Viranko pakotetaan nousemaan rinnalle ajavaan autoon.

Seuraa operaatio, jota johtaa KRP paikallinen poliisi apunaan. Rikosylikonstaapeli Juutilainen ja hänen työparinsa Päivikki Noro puolestaan alkavat selvittää moottoripyöräonnettomuuden taustoja. Panttivankidraama luo varjonsa myös kirjailija Karla Mantereen häiden suunnitteluun, joiden pitopaikaksi morsian on hyvissä ajoin valinnut Hellevin Hovin Koivulinnan.

Jännitysromaani Ryöstetty elämä (2021) on osa suosittua Hauho-sarjaa, jossa hämäläisessä kyläyhteisössä sattuu arvoituksellisia ja järkyttäviä asioita.

Hanne Dahl (Anne Syrjä) on kirjailija, joka on työskennellyt päätoimisesti lääketeollisuuden parissa. Dahl tunnetaan dekkarikirjallisuudestaan ja Hauho-sarjastaan, johon lukeutuvat esimerkiksi teokset Viimeiset vuorosanat ja Usvassa uinuu uhka.

Hauho-sarjan juonirikkaat dekkarit kertovat rikosten ohella hämäläisen kyläyhteisön iloista ja suruista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone