Jump to content
Cover for Kauppapuodin tytöt
Isbn: 978-91-8000-306-3
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: May 2021
Narrator: Sanni Haahdenmaa
Length: 8 hours 0 minute

Audiobook

Kauppapuodin tytöt

Maaseuturomantiikkaa ja antiikkiesineitä – ihana sarja jatkuu!

Kolmikymppinen Anna-Lisa pitää retrotavaroiden myymälää vanhan elintarvikeliikkeen tiloissa. Eräänä päivänä putiikkiin astuu yhdeksänkymppinen Britta, joka on nuoruudessaan työskennellyt myyjänä samaisessa liikkeessä. Kahdesta naisesta tulee hyvät ystävät ja pian paljastuu, että Brittalla on salaisuus, joka sitoo hänen ja Anna-Lisan elämät yhteen.

Kun Britta menehtyy, hän jättää Anna-Lisan haltuun salaperäisen arkun, joka sisältää Brittan vanhat päiväkirjat nuoruuden vuosilta. Päiväkirjojen lisäksi arkusta löytyy kymmenen kirjettä, jotka vievät Anna-Lisan matkalle 1900-luvun alkuun yli 60-vuotisen rakkaustarinan juurille. Kirjeet sisältävät myös vihjeitä eräästä aarteesta…

Kauppapuodin tytöt on kolmas osa hurmaavassa hyvän mielen sarjassa, jossa seurataan nuoren antiikkikauppias Anna-Lisa Johanssonin elämää pienessä Roslagenin kylässä.

Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone