Jump to content
Cover for Sydänkuun aamu
Isbn: 978-87-2693-972-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2021
Narrator: Sami Lalou
Length: 4 hours 50 minutes

Audiobook

Sydänkuun aamu

Laurin äiti on aina ollut voimakas hahmo tämän elämässä, minkä hänen kumppaninsa huomaavat liiankin hyvin. Dominoiva Marleena-äiti haluaa päättää kaikista poikansa asioista, mukaan lukien parisuhteista. Laurin viimeisin kumppani Anna ei kuitenkaan ole lähtemässä minnekään ja odottaa pian lasta Laurille. Sotku mutkistuu entisestään, kun Lauri tapaa entisen tyttöystävänsä Millan sillä välin kun Annan makaa synnytyssairaalassa.

Elisabet Ahon psykologinen esikoisromaani Sydänkuun aamu vuodelta 1987 on tarina monimutkaisista suhteista, naisten välisestä kamppailusta ja mustasukkaisuuden turmelevasta voimasta.

Elisabet Aho (s. 1954) on suomalainen kirjailija, joka on työskennellyt muun muassa koulutussihteerinä ja tiedottajana. Aho tunnetaan erityisesti historiallisista romaaneistaan aikuisille ja lastenromaaneistaan, joissa vilisevät usein helsinkiläismiljööt ja aikamatkustukseen liittyvät seikkailut. Aho on voittanut Sysmän kirjakyläpalkinnon vuonna 2002 sekä Suuren Suomalaisen Kirjakerhon tunnustuspalkinnon vuonna 2003. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat Sisar (2011) ja Aadan aikaikkuna (2010).

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone