Jump to content
Cover for Väärät valinnat
Isbn: 978-87-2676-041-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: May 2021

E-book

Väärät valinnat

Sivistystoimen johtaja Martti Piha on jälleen kiperien mysteerien äärellä. Lukiolaistyttö katoaa mystisesti, ja venäläisen rekkakuskin ruumis löytyy katsastusaseman viereisestä pusikosta. Venäläisen surmassa on teloituksen piirteitä. Mahtavatko tapaukset liittyä jotenkin toisiinsa? Entä onko kuntapolitiikan kiemuroilla, kuten kaupunkien yhdistämisellä, jotain tekemistä tapausten kanssa? Kun poliisi ei ota Riikka-tytön katoamista tosissaan, Martti Piha päättää ryhtyä selvittämään tytön katoamista.

Unto Katajamäki on suomalainen kirjailija, joka elää ja vaikuttaa Tampereella. Hän on julkaissut monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta. Lisäksi Katajamäki on kirjoittanut useita lukion oppikirjoja. Historiaa opiskellut Katajamäki on työskennellyt muun muassa lukion rehtorina.

Martti Piha on iäkäs mies, joka on työskennellyt pitkään kunnallispolitiikassa. Kerta toisensa jälkeen Piha kuitenkin joutuu keskelle erikoisia murhamysteereitä – ja silloin kunnallispolitiikan tuntemisesta on etua! Apua Piha saa poliisina työskentelevältä pojaltaan Petriltä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone